Frokost Opskrifter

Rugbrød

4. juni 2020

Æble/kanel cocktail

Ingredienser

Dag 1

 • 8 cl Gin
 • 8 cl Æblemost
 • 3 cl Æblesirup
 • 2 cl Limesaft
 • 1 knivspids Kanel
 • 1 kvist Frisk timian
 • 1 dl Danskvand

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienserne i din shaker, sammen med lidt isterninger.
 • Smag til og justér efter din egen smag.
 • Hæld den i et flot glas med lidt friske æblestave

Noter

– Reklame @rosendahlcph ? Som de fleste af jer nok er klar over, så er Liv gravid. Dette resultere i, at hun ikke drikker alkohol. Lad mig sige det sådan, hun savner det rigtig meget! ? Da jeg fik tilbuddet om et samarbejde med Rosendahl, blev jeg hurtigt enig med mig selv om at takke ja. Det gjorde jeg af den årsag, at jeg dermed havde mulighed for at trylle lækre drinks frem. Både til mig selv (selvfølgelig ?), men også så jeg kunne servere en virgin til min tykke og smukke kone ? Jeg brugte Rosendahls nye Grand Cru barprodukter, blandt andet deres smukke shaker og barske og serverede den i de smukkeste champagneglas!
 
Den første drink blev lavet med æbler fra vores eget ananasæbletræ. Æblemost, kanel, gin, timian og en lækker æblesirup, se hvordan i story og find hele opskriften på min hjemmeside ? #rosendahl #grandcrubar #hverdagsøjeblikke
 

  Kommenter