Bækkelund Ikke-kategoriseret Livsstil

Æble/kanel Cocktail

22. september 2020

Ingredienser

 • 8 cl Gin
 • 8 cl Æblemost
 • 3 cl Æblesirup
 • 2 cl Limesaft
 • 1,5 dl Danskvand
 • 1 kvist Frisk timian
 • 1 knivspids Kanel

Sådan gør du

 • Kom det hele i en shaker, sammen med is og ryst det godt igennem.
 • Server i et flot champagneglas med lidt friske æblestave

Noter

– Reklame @rosendahlcph ? Som de fleste af jer nok er klar over, så er Liv gravid. Dette resultere i, at hun ikke drikker alkohol. Lad mig sige det sådan, hun savner det rigtig meget! ? Da jeg fik tilbuddet om et samarbejde med Rosendahl, blev jeg hurtigt enig med mig selv om at takke ja. Det gjorde jeg af den årsag, at jeg dermed havde mulighed for at trylle lækre drinks frem. Både til mig selv (selvfølgelig ?), men også så jeg kunne servere en virgin til min tykke og smukke kone ? Jeg brugte Rosendahls nye Grand Cru barprodukter, blandt andet deres smukke shaker og barske og serverede den i de smukkeste champagneglas!
 
Den første drink blev lavet med æbler fra vores eget ananasæbletræ. Æblemost, kanel, gin, timian og en lækker æblesirup, se hvordan i story og find hele opskriften på min hjemmeside ? #rosendahl #grandcrubar #hverdagsøjeblikke

  Kommenter